TV 2

"Compent leverer høj kvalitet og er en fantastisk partner i en kreativ udviklingsfase."

Jannick Blaksmark, PR & Digital marketing-manager - TV 2 DANMARK A/S

FAKTA: Compent har lavet 4 større facebook apps i samarbejde med TV 2. Compent har været både teknisk leverandør og kreativ sparingspartner under alle projekter: EM 2012, Toppen af Poppen (2012), Danish Music Awards 2012 og Hele Pakken (2013).

TV 2
Team Danmark

"Compent er en af vores foretrukne leverandører - og en fast sparringspartner"

Thomas Penter, IT-Projektansvarlig - TEAM DANMARK

FAKTA: Compent har været fast leverandør til Team Danmark på .NET platformen siden 2009. Vi har sammen lavet både www.teamdanmark.dk og en lang række interne systemer.

Team Danmark
Vestas

"Med compent fik vi leverancen til tiden i en høj kodekvalitet"

Esben Haldrup Eriksen, Lead W&S Engineer - VESTAS

FAKTA: Compent er siden 2011 godkendt Vestas leverandører og leverer interne .NET baserede client-server systemer hos Vestas Technology R&D

Vestas
Naturstyrelsen

"Compents SCRUM-baserede tilgang har i sidste ende givet Naturstyrelsen et bedre site"

Daniel Grube Pedersen, Cand.scient. Vandsektor, byer og klimatilpasning - Naturstyrelsen

FAKTA: Compent påbegyndte samarbejdet med Naturstyrelsen i oktober 2012. Vi har siden vi begyndte samarbejdet leveret klimatilpasning.dk (2012) og VindInfo.dk (2013).

Naturstyrelsen

Nyeste artikler

rss

Af  Jeppe Basse 

En ting der kendetegner mange af de projekter vi laver for vores kunder er, at de starter fra et eksisterende projekt der er gået skævt. At projektet er gået skævt kan skyldes misforståelser mellem den tidligere leverandør og kunden om hvordan projektet skulle være, interne medarbejdere der ikke er kvalificerede indenfor det område hvor projektet ligger, uhensigtsmæssig eller dårlig teknisk implementering - eller bare dårlige rutiner. Om problemerne skyldes det ene eller andet kan være svært at gennemskue uden nærmere analyse, men med nedenstående 10-punkts gennemgang er det måske nemmere at få overblik over hvor eventuelle problemer kan ligge.

Af  Jeppe Basse 

Team Danmarks godt 1000 støttede Atleter har ved udgangen af 2013 fået adgang til en ny udviklet selvbetjeningsløsning, der muliggør at Atleterne kan vedligeholde deres egne data og indrapportere ændringer i deres personlige eller uddannelsesmæssige oplysninger til Team Danmark online. Hele digitaliseringen af denne kontaktflade har været et 3 måneders agilt udviklingsprojekt hvor Team Danmark i samarbejde med Compent løbende har udviklet og tilpasset projektet i samarbejde med forbund, atleter og forbundsansvarlige ved Team Danmark.

Af  Jeppe Basse 

I denne uge (uge 43) kører Kræftens Bekæmpelse sammen med TV 2 den samlede nationalindsamling Knæk Cancer. I den forbindelse har Compent i tæt samarbejde med TV 2 / KB udviklet et socialt mediekort der kan kortlægge alle støttetilkendegivelser fra facebook, Twitter og instagram. Man kan dele sin tekst, sit billede eller video ved at benytte et lokalitetsbestemt åbent #knækcancer hasttag og dermed sende sin støtte ud  - vi samler det hele som blomster på danmarkskortet hvert minut, så alle kan følge den brede opbakning i befolkningen ét sted.

Kontakt

Compent ApS.
Studiestræde 39.1
1455 København K.
Danmark

Tlf: +45 2750 5656

Teknologi partnere

MicrosoftSitecoreUmbracoKomfo

Mød os på

FBTwitterLinkedIn
Cookies på Compent.dk
Cookies på Compent.dkLæs mere