TV 2

"Compent leverer høj kvalitet og er en fantastisk partner i en kreativ udviklingsfase."

Jannick Blaksmark, PR & Digital marketing-manager - TV 2 DANMARK A/S

FAKTA: Compent har lavet flere digitale kampagner i samarbejde med TV 2. Compent har været både teknisk leverandør og kreativ sparingspartner under alle projekter: EM 2012, Toppen af Poppen (2012), Danish Music Awards 2012, 2013, Dicte sæson 2, Knæk Cancer 2013, 2014 og 2015.

TV 2
Team Danmark

"Compent er en af vores foretrukne leverandører - og en fast sparringspartner"

Thomas Penter, IT-Projektansvarlig - TEAM DANMARK

FAKTA: Compent har været fast leverandør til Team Danmark på .NET platformen siden 2009. Vi har sammen lavet både www.teamdanmark.dk og en lang række interne systemer.

Team Danmark
Vestas

"Med compent fik vi leverancen til tiden i en høj kodekvalitet"

Esben Haldrup Eriksen, Lead W&S Engineer - VESTAS

FAKTA: Compent er siden 2011 godkendt Vestas leverandører og leverer interne .NET baserede client-server systemer hos Vestas Technology R&D

Vestas
Naturstyrelsen

"Compents SCRUM-baserede tilgang har i sidste ende givet Naturstyrelsen et bedre site"

Daniel Grube Pedersen, Cand.scient. Vandsektor, byer og klimatilpasning - Naturstyrelsen

FAKTA: Compent påbegyndte samarbejdet med Naturstyrelsen i oktober 2012. Vi har siden vi begyndte samarbejdet leveret klimatilpasning.dk (2012) og VindInfo.dk (2013).

Naturstyrelsen

Nyeste artikler

rss

Af  Jeppe Basse 

Hele sidste sommer og efterår udviklede vi årets interaktive Knæk Cancer løsning i tæt samarbejde med TV 2. Det digitale kort opfangede og præsenterede data fra fysiske stafetter til web og TV-promotion via GPS og MMS. Kampagnen vandt først Europæisk Promax BDA guld i kategorien "Promotional Interactive Applications" og efterfølgende International Global Excellence guld i kategorien "Interactive promotion".

Af  Jakob Frandsen 

Henover efteråret og vinteren 2014/2015 har Compent udviklet et kontaktsystem særligt tilpasset Team Danmarks forretning, som integrerer alle deres forskellige webapplikationer med Exchange 2013. Vi lancerede det nye "TD Kontakter"  lige efter påske.

Af  Jeppe Basse 

Vi er netop blevet færdige med implementeringen af websitet www.kalk.dk. Mange forbinder kalkning med noget man brugte for hundrede år siden til hvidtning af kirker og herregårde, men fakta er, at kalk har mange gode og 100% miljøvenlige egenskaber, der også kan anvendes i moderne byggeri. Kalk.dk websitet forsøger på en gang at fortælle om kalkens historie, og om de muligheder du har som køber af et kalkprodukt til bolig (både inde og ude), samtidigt med at den gør indkøb af kalkprøver og kalkprodukter nemt og intuitivt i en fortællende ramme. 

Kontakt

Compent ApS.
Slotsgade 2, 3 th.
2200 København N.
Danmark

Tlf: +45 2750 5656

Teknologi partnere

MicrosoftSitecoreUmbracoKomfo

Sprog

Cookies på Compent.dk
Cookies på Compent.dkLæs mere